Online sportfogadás: Most dől el az angol bajnoki cím?

április 26, 2023

Az Arsenal öt pont előnnyel vezeti a Premier League-et. A Manchester City két mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint az Ágyúsok. Szerda este Manchesterben találkozik a két csapat, a futball fogadás kedvelőinek legnagyobb örömére. Az oddsok egyértelműen a hazai csapat győzelmét vetítik előre, amely – jó eséllyel – a bajnoki cím sorsát is eldöntené. Vajon felül tudja múlni önmagát és ellenfelét a londoni gárda?

Nos, Mikel Arteta csapatának van hova fejlődnie, ugyanis az utóbbi három PL-mérkőzésén csak döntetlent ért el az Arsenal, méghozzá a Liverpool, West Ham United, Southampton trió ellen, ráadásul előbbi két csapat ellen kétgólos vezetést herdáltak el az Ágyúsok. A bajnokság két legpotensebb támadósora méri össze erejét, a gólok számára vonatkozó fogadás tehát rendkívül vonzó választás lehet, de egy-két Erling Haaland-találatra is számíthatunk.

Pep Guardiola legénysége nem csak gólszerzésben jeleskedik, a City védelme is rendkívül jól teljesít: csak a Newcastle United hátsó alakzata kapitulált kevesebbszer, mint az égszínkékeké. Nagyrészt ennek is köszönhető, hogy Manchester kékebb gárdája kilenc PL-találkozó óta veretlen, sőt, a legutóbbi hat angol bajnokiját megnyerte, minden sorozatot figyelembe véve pedig tizenhat meccse nem talált legyőzőre, legutóbb közel három hónapja, február elején kapott ki. Kőkemény túra vár a listavezetőre… 

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben a Premier League legparázsabb találkozóira és vigyél haza akár 30%-kal megnövelt nyereményt!