Online sportfogadás: Növekszik a tét a legtöbb bajnokságban

február 25, 2022

Hétvégén ismét a futballé lesz a főszerep, számtalan izgalmas meccs vár a labdarúgás fogadás szerelmeseire. Kezdjünk is az angol pontvadászattal, a Premier League-gel, ahol több csapat számára is igen nagy lesz a tét. A Manchester United a legjobb négybe kerülésért küzd, ellenfelük ezúttal a Watford lesz, akiket az Old Traffordon fogadnak. A másik manchesteri csapat, Pep Guardiola Cityje az immáron Frank Lampard által irányított Evertonhoz látogat. 

Ne feledkezzünk meg az angol Ligakupa fináléjáról sem! A Wembley gyepén a Chelsea és a Liverpool méri majd össze erejét. A találkozóra 25%-os élő nyereménynövelővel köthető élő fogadás plusz a mérkőzést végig figyelemmel követheted az online streamünk segítségével. 

Az olasz bajnokságban is remek meccsek jönnek. A BL-ben elért döntetlen után a Juventus az Empoli ellen igyekszik bajnoki pontokat gyűjteni, de a hétvége rangadója a Lazio-Napoli lesz. Előbbi csapat célja a legjobb négybe kerülés, utóbbi együttes pedig még a bajnoki címre is pályázhat. 

A kosárlabda fogadás rajongói sem fognak csalódni a hétvégén. Az NBA-ben az Indiana Pacers az Oklahoma City Thunderrel csap össze, de a két Los Angeles-i csapat, a Lakers és a Clippers pedig egymás ellen játszik majd. Az NHL-ben a Carolina Hurricanes a Colombus Blue Jacketsszel szemben lép jégre, de a New York Rangers és a Pittsburgh Penguins meccse is igazi csemege az online sportfogadás kedvelői számára. 

Játssz a szurkolótársaiddal, hívd meg barátaidat és szerezz bónuszpénzt összesen akár 75 000 Ft értékben! Meghívott barátaidnál pedig sportfogadás bónusz landol, tehát nem csak te, hanem ők is jól járnak.
​​​​​​