Online sportfogadás: Női egyes elődöntők a French Openen

június 10, 2021

Miután Párizsban a French Open női egyes mezőnyében minden létező papírforma borult, az előzetesen tornagyőzelemre esélyesnek tartott teniszezőnők sorra kihullottak a mezőnyből, csütörtökön a legjobb négy között már csupa szokatlan, meglepő nevet találhatunk. Közülük a legelőkelőbb pozícióval a 17. kiemelt görög reménység, María Szákari dicsekedhet, aki 2015 óta indul Grand Slam-tornákon, de a negyedik körnél még sosem jutott tovább. Szákari nagyszerű szerváiról ismert, az egyik legtöbb ászt ütő női versenyzőként tartják számon. Ellenfele az elődöntőben az a cseh Barbora Krejčíková, akit eddig elsősorban párosban, illetve vegyes párosban elért nagyszerű eredményeiről ismertünk, egyéniben sosem jutott még ilyen magasságba.

A másik ágon a rutinos orosz Anasztaszija „Nasztija” Pavljucsenkova küzd a döntőbe jutásért a fiatal szlovén Tamara Zidanšekkel – az oroszról tudható, hogy nem éppen kedvenc borítása a salak, azt sokkal inkább aktuális ellenfele terepeként tartják számon. Igazi pikáns párharcokat láthatunk tehát, melyekre a tenisz fogadás elkötelezettjei a legjobb oddsok mellett tehetik meg tétjeiket, és természetesen ezek a találkozók is beleszámítanak a 8 millió forint összdíjazású French Open fogadás bajnokság promóciónkba.

Miközben belefeledkezünk a teniszviadalba, lélekben készülhetünk a péntek este induló Európa-bajnokságra is, például az 1x2 tippjátékban való részvétellel, melynek lényege, hogy a játékosok lehetőleg egyszer se találják el a mérkőzések valós kimenetelét – rendkívül szórakoztató feladat, és nagyobb kihívás, mint elsőre hangzik! A futball fogadás rajongóinak pedig már csak egyet kell aludniuk a kontinenstorna kezdetéig, hiszen amint holnap 21 órakor a Római Olimpiai Stadionban a holland Danny Makkelie sporttárs a sípjába fúj, elkezdődik végre a várva várt focitorna.