Online sportfogadás: Női klubok, férfi válogatottak

október 6, 2021

Szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligájában lép pályára a Chelsea, a Juventus, a PSG, és az R. Madrid csapata: ez akkor is érdekes és nagy szám, ha a nők mezőnyében történik!

Az olasz bajnoki címvédő Juve a svájci első Servette otthonába látogat, az előző spanyol idény toronymagas győztese, a Barcelona mögött másodikként végzett Real Madrid az ukrán aranyérmessel méri össze erejét, a korábbi kétszeres BL-döntős párizsiak Izlandra utaznak, a legutóbbi Bajnokok Ligája-kiírás egyik döntőse, a regnáló angol bajnok Chelsea gárdája pedig a bivalyerős német Wolfsburgot fogadja, soraiban a lengyel csatárcsillag Ewa Pajorral – természetesen a legjobb oddsok mellett, az online sportfogadás rajongóinak (is) örömére.

Eközben a férfiak mezőnyében Európában a Nemzetek Ligájáé a főszerep, a négyes döntőben érdekes módon egyetlen válogatott sincs ott az első kiírás finalistái közül. A szerdai elődöntőben olasz-spanyol, a csütörtökiben belga-francia összecsapást láthatunk, hogy aztán vasárnap eldőljön, Portugália után melyik nemzeti csapat lesz az új sorozat második győztese.

Ázsia és Afrika válogatottjai ezalatt a jövő évi katari világbajnokság kontinentális selejtezőin igyekeznek helyt állni, keleten a Szaúd-Arábia–Japán, illetve a Kína–Vietnám találkozók hozhatják a legkiélezettebb küzdelmeket. Afrika válogatottjai esetében jósolni, előre látni az egyik legnagyobb kihívás a futball fogadás szerelmesei számára, aki azonban ráérez a szerdai Szudán–Guinea, vagy például a csütörtöki Mali–Kenya ízére, komoly nyereményeket zsebelhet be!

Ha már a nyereményeknél járunk, itt hívjuk fel a figyelmet Nyerő Széria promóciónkra, melynek segítségével ügyes játékosaink többek között értékes ingyenes fogadásokat szerezhetnek.