Online Sportfogadás: Nagy meccsek lesznek hétvégén

március 3, 2017

Szombat este Ferencváros–Újpest derbit rendeznek a magyar bajnokságban ez lesz a 219. alkalom, hogy az ősi riválisok összecsapnak. Ezt megelőzően pedig az NBI első, illetve második helyezettje méri össze erejét: a Videoton átmeneti otthonában, Felcsúton fogadja a Honvédot. Mindkét meccsre remek oddsok vannak már most, de az élő fogadás is elérhető lesz a mérkőzés alatt.

Emellett érdemes a topligák eseményeit is figyelemmel követni, hiszen Angliában Liverpool–Arsenal, míg az olaszoknál AS Roma–Napoli rangadó lesz. Egyébként sportfogadás szempontjából könnyebb dolgunk van a külföldi topbajnokságokkal, mert az eredmények kiszámíthatóbbak, mint az NBI-ben és kevesebb a meglepetés – ezt az adott mérkőzésekre kínált szorzók is jól mutatják.

Persze nem csak fociból áll a világ: nálunk kedvedre a válogathatsz a csapat- és egyéni sportok között. A rengeteg esemény között bárki megtalálhatja a kedvére valót és egy dolog biztos, az online sportfogadás – nem utolsó sorban az élő fogadás lehetősége miatt – bármilyen sporteseményt egy csapásra izgalmasabbá tesz. Ehhez pedig az Unibet a legjobb oddsokat biztosítja.