Online sportfogadás: Nagyon nagy a baj Szegeden?

szeptember 28, 2022

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája állandó szereplői a magyar sztárcsapatok, a Telekom Veszprém és a Pick Szeged. Előbbi gárda a júniusi Final Four szinte állandó szereplője, az elmúlt években ritkán maradtak le a kölni járatról a bakonyiak, miközben a Tisza-parti csapat csak álmodozik a négyes döntőről, annak ellenére, hogy a magyar bajnokságban az utóbbi években többször is képesek voltak felülmúlni az ősi riválist.
A kézilabda fogadás gyakran igencsak kiszámíthatatlan, ám az idei szezonban eddig könnyű megtippelni, hogy hogyan szerepelnek a csapatok. A Veszprém esetében ez csupa jót jelent, hiszen a Paris SG és a Porto gárdáját is legyőzték, míg ezen a héten a Dinamo Bukarest ellen gálázhatnak – legalábbis az oddsok alapján egy kiütés is benne van a pakliban.

A Szeged pont ellentétes utat jár be, miután előbb a Barcelonával szemben maradt alul, majd a Nantes ellen is nagy pofonba szaladt bele Franciaországban. A sorsoláskor Fortuna nem a kékmezes csapat kezét fogta, hiszen a halálcsoportban ott van még az Aalborg, a Kielce és a Kiel is, vagyis az utóbbi idők döntősei, bajnokai. Most a trió utolsó tagja ellen kellene valamit mutatnia Juan Carlos Pastor csapatának, a németországi túra azonban nem ígérkezik diadalmenetnek…

Az Unibet által kínált legjobb oddsok hazai győzelmet jósolnak, a három vereség pedig akár a spanyol edző távozását is előmozdíthatja, főleg, hogy utána a jelenlegi csoportelső Aalborg látogat Szegedre, míg október 22-én Veszprém-Szeged rangadót rendeznek a Bakonyban. Fogadj a legnagyobb kézilabda derbikre és szállj versenybe egy spéci Tesla Model Y-Performance szuperautóért is!