Online sportfogadás: Nagyszerű nemzetközi negyeddöntők

április 12, 2023

Itáliai rangadóval és a címvédő összecsapásával folytatódnak a Bajnokok Ligája negyeddöntői. Első blikkre talán a rekordbajnok Real Madrid és a méretes hullámvölgyben lévő, ugyanakkor rengeteg ígéretes játékost összevásárló Chelsea mérkőzése tűnhet komolyabb ütközetnek: a londoni Kékeknek nem maradt más esélyük a szezon megmentésére, mint egy esetleges BL-győzelem, ám a mutatott játék alapján erre csak és kizárólag akkor van esélyük, ha legalább négy-öt sebességgel feljebb kapcsolnak... A Királyi Gárda az előző körben simán kipöckölte a remekül kezdő Liverpoolt, most pedig egy újabb angol csapat skalpját szerezné meg.

A másik ágon a Serie A tavalyi bajnoka néz farkasszemet az itáliai pontvadászat idei győztesével, azaz az AC Milan fogadja a Napoli gárdáját. Utoljára a bajnokságban találkozott a két klub, akkor a Rossoneri csúnyán kitömte a délieket, most azonban aligha valósul meg ugyanez a forgatókönyv – az oddsok alapján egyértelműen a Napoli a párharc esélyese, sőt a világoskékek döntőbe jutására is bőven van sansz. 

Csütörtökön az Európa Liga és az Európa Konferencia Liga negyeddöntői lehetnek sportfogadás tárgyai: az EL-ben a Feyenoord-Roma találkozó kimondottan ínyenc párosítás a két csapat történelmét tekintve, de a Manchester United, a Juve és a Royale Union Saint-Gilloise meccsét sem érdemes kihagyni. Az EKL-ben a West Ham United és a Fiorentina a legesélyesebb a trófea elhódítására. 

Válogass a legjobb oddsok közül, használd a Fogadásépítőt és vágj zsebre 25%-kal nagyobb nyereményt! Sőt, most a nemzetközi kupasorozatok és az ingyenes fogadás kéz a kézben járnak: minden legalább 1500 Ft értékű futball fogadás után egy sorsjegy jár játékosainknak, amellyel akár egy 10 ezer Ft értékű ingyenes fogadás is bezsebelhető!