Online sportfogadás: NBA-dömping az ünnepek előtt, alatt és között

december 21, 2022

Van élet a futball-vb után és a darts-vb mellett is: Amerikában cseppet sem lassítanak a major ligák, az NBA például elképesztően jó mérkőzésekkel szögezi a tévéképernyők elé a kosárlabda fogadás rajongóit december végén. Csütörtök hajnalban a Keleti-főcsoportot vezető Milwaukee Bucks fogadja a harmadik helyen álló Cleveland Cavaliers gárdáját, előbbi csapat három, míg utóbbi ötmeccsesre növelné győzelmi szériáját. Szintén aznap rendezik az idén már a csúcsra vágyó Brooklyn Nets és a címvédő Golden State Warriors ütközetét. A GSW eddig pocsék idegenbeli teljesítményt mutat idén, így az oddsok átböngészése nélkül is a Kevin Durrant vezette keletieket tarthatjuk esélyesebbnek.

Anthony Davis hiába lendült remek formába, a Los Angeles Lakers hatalmas porcelánbabája ismét megsérült, az egy hónapos kidőlést pedig bizonyosan nehezen viselik majd a lila-sárgák… A Sacramento Kings-Charlotte Hornets-Dallas Mavericks hármas vár LeBron Jamesékre a karácsonyi időszakban, ám ezekkel a csapatokkal is meggyűlhet a gyengélkedő Lakers baja. A Luka Doncic vezette Mavs elleni csörte az európai nézők számára is érdekes lehet december 25-én este.

Karácsony első napjának legnagyobb meccse azonban nem ez, hanem a tavalyi döntős Boston Celtics és a 2021-es bajnok, a korábban már említett Milwaukee Bucks küzdelme. December 26-án is rendeznek mérkőzéseket, a Golden State Warriors-Memphis Grizzlies és a Denver Nuggets-Phoenix Suns összecsapásokra aligha lehet majd panasz. A két ünnep közötti időszakban pedig naponta legalább hat mérkőzés közül választhatunk! Szemezgess a legjobb oddsok közül és fogadj kedvenc NBA-csapataid meccseire az Unibeten!