Online sportfogadás: Nehéz helyzetben Szoboszlaiék, rázós túra vár az Interre

március 13, 2023

A Bajnokok Ligájában szereplő csapatok igyekeztek hozni a kötelező győzelmeket, de ez nem mindenkinek sikerült. Az Internek az oddsok és a helyzetek/lövések száma alapján a gyepbe kellett volna döngölnie a kiesés elkerüléséért hajtó Spezia gárdáját. Ez azonban nem történt meg, sőt, a hazaiak alaposan megráncigálták az oroszlán bajszát és otthon tartották mind a három pontot. A Nerazzurri tehát nem a legjobb hangulatban készülhet a BL-nyolcaddöntő portugáliai visszavágójára, főleg annak fényében, hogy hazai pályán mindössze egyetlen gólos előnyt tudott kicsikarni.

A Porto bizakodhat, még úgy is, hogy hétvégén meglehetősen nehezen múlták felül az Estoril csapatát, ráadásul hazai pályán. Nincs könnyű dolgunk, ha futball fogadás szempontjából nézzük a Dragao közönsége előtt lejátszandó mérkőzést: igazi háromesélyes összecsapás, egyetlen hajszállal esélyesebb a győzelemre az Inter, ugyanakkor a Sárkányok már az Atlético Madrid és a Bayer Leverkusen gárdáját is legyőzték a saját közönségük előtt.

Az RB Leipzig rendkívül magabiztosan lépte le a Borussia Mönchengladbachot a hétvégén, míg a Manchester City – a legjobb kezdőjével is – nagyon megizzadt a Crystal Palace stadionjában, de végül hozta a kötelezőt. Nos, kedd este ismét szükség lesz egy győzelemre, miután a németországi odavágó döntetlenre végződött, ráadásul az angol csapat nem is igyekezett túlságosan, hogy másodszorra is megszerezze a vezetést. 
Hazai pályán viszont már nincs mire várniuk: a legjobb oddsok alapján Pep Guardiola csapata toronymagas favoritnak számít, nem pusztán a párharc, de a teljes sorozat megnyerésére is jó eséllyel pályázik az égszínkék gárda.

Vajon a végső győztes kilétét is meg kell jósolni az ingyenes Bajnokok Ligája tippjáték során? Derítsd ki akár már most!

Fogadj kötésben a legkiválóbb hétfői bajnoki mérkőzésekre, valamint a BL-nyolcaddöntő találkozóira és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!