Online sportfogadás: Nehéz meccseket pótolnak a manchesteri nagyok

május 24, 2023

Izgalmas lehet a Premier League utolsó fordulója, még úgy is, hogy a Manchester City már megnyerte a bajnoki címet, a Chelsea elleni siker után pedig kellőképpen meg is ünnepelte azt. Pep Guardiola nem sokat kockáztatott a Kékek ellen, a második számú csapatát küldte fel a pályára, a Brighton ellen pedig alighanem ugyanez lesz majd a forgatókönyv.

Nem kérdés, hogy az égszínkékek a – sportfogadás szempontjából is kiemelt figyelmet kapó – FA-kupa döntőre, illetve a Bajnokok Ligája fináléjára tartalékolnak, így akár egy vereség is becsúszhat a Sirályok ellen, még úgy is, hogy az oddsok – kissé talán megtévesztően – könnyed City sikert prognosztizálnak.

A másik manchesteri gárdára nehezebb összecsapás vár, ráadásul a Manchester United-Chelsea rangadó nagyobb téttel is bír, miután az ősi rivális Liverpool az utolsó fordulóban még a Vörös Ördögök elé kerülhet a táblázaton, amennyiben Erin ten Hag legénysége elveszíti a szezon utolsó két PL-meccsét, a fővárosi Kékek, illetve a Fulham ellen. Egyetlen pont megszerzése viszont elég lehetett a Vörösök megelőzéséhez és a Bajnokok Ligája-szereplést élő negyedik helyezés bebiztosításához. A Chelsea formáját elnézve ez közel sem tűnik lehetetlen feladatnak, ugyanakkor a futball fogadás kedvelőinek itt is érdemes körültekintőn eljárniuk: hiába végez majd a Premier League alsóházában a Chelsea, a két csapat kerete közel azonos erősségű, illetve a londoniak is a lehető legszebben akarják zárni az idényt.

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben a legizgalmasabb hétközi futballmeccsekre és vigyél haza akár 30%-kal megnövelt nyereményt!