Online sportfogadás: New York, New York...

április 27, 2021

Ahogy azt tegnap beharangoztuk, a labdarúgásban a héten a Bajnokok Ligájáé a főszerep, nem feledkezünk meg azonban a sportfogadás azon rajongóiról sem, akik a legjobb oddsok vadászatára nem a fociban indulnak.

Az Egyesült Államokban az NHL, az MLB, és az NBA egész héten kiváló mérkőzéseket szolgáltat az online fogadás kedvelőinek. A baseball-liga magyar idő szerint szerda hajnalban többek között a New York Mets és a Boston Red Sox csap össze, szorosabbnak ígérkezik azonban a valamivel később kezdődő St. Louis Cardinals-Philadelphia Phillies találkozó. Az NHL-ben New York egy másik ikonikus egyesülete, a Rangers mérkőzik a Buffalo Sabres-szel, és ahogy a baseballmeccsen, itt is az lesz a fő kérdés, milyen arányú győzelmet arat majd a New York-i alakulat?

Komolyabb küzdelemre számíthat eközben a New York Islanders, amely a Washington Capitalsszal méri össze erejét a hokirajongók, és persze a jégkorong fogadás érdekeltjeinek nagy örömére, a legjobb oddsok mellett. A kosárlabdában a hét egyik legizgalmasabb meccsének ígérkezik a Golden State Warriors-Dallas Mavericks a Nyugati főcsoportban, míg keleten a New York Knicks a Chicago Bullsszal játszik.