Online sportfogadás: NFL-ből sosem elég!

szeptember 19, 2022

A futballban jelenleg válogatott szünet van, így hétvégén jönnek majd az izgalmak, az élő fogadás szakértői azonban ilyenkor sem csüggednek, hanem más sportágak irányába tekintgernek. Ekkor pedig hamar rátalálhatnak az NFL-re, ahol még a szezon elején járunk, épp ezért nagyon nehéz megtippelni az erőviszonyokat. De hát pont ettől lesz izgalmas a fogadás!

Kedd hajnalban a Buffalo Bills és a Tennessee Titans, illetve a Philadelphia Eagles és a Minnesota Vikings csap majd össze. A Bills egy sima győzelemmel, míg a Titans egy nagyon szoros vereséggel rajtolt, az Eagles és a Vikings összecsapásán viszont két korábbi győztes csapat vív majd egymással. 

Bár az NFL igen népszerűvé vált Magyarországon, még mindig meg lehet szólítani új szurkolókat: hívd meg barátaidat és szerezz bónuszpénzt összesen 75 000 HUF értékben! A meghívott barátaid pedig egy nagyvonalú üdvözlő bónuszt kapnak, tehát nem csak te, hanem ők is jól járnak.

Ismét Budapesten találkoznak a WTA legjobbjai, ráadásul magyar játékosoknak is szurkolhatunk majd, mi pedig természetesen erre az eseményre is a legjobb oddsok társaságában készülünk. A mai játéknapon a korábban szép sikereket elérő Anna Karolina Schmiedlova a brazil Carolina Alvessel küzd, Babos Tímea ellenfele az osztrák Grabner lesz, míg Gálfi Dalma az amerikai Navarro ellen készülhet. 

Ha több meccs is érdekel, nagyobb haszon várhat rád: köss egy előzetes fogadást kötésben és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!