Online sportfogadás: Nincs mese, támadnia kell az Atlético Madridnak

április 13, 2022

Simeone és legénysége mindent megtett… Beparkolták a buszt a kapu elé, 5-5-0-s formációban bekkeltek, húzták az időt ahogyan csak tudták, ám mégsem lett meg a hőn áhított idegenbeli döntetlen. A Manchester City feltörte a spanyol reteszt, De Bruyne beköszönt, ugyanakkor Guardiola csapata közel sem várhatja nyugodtan a visszavágót, még akkor sem, ha az oddsok mást mondanak. 

Az Atlético Madrid igencsak veszélyes csapat a Wanda Metropolitanóban, ráadásul szerda este kénytelenek lesznek megmutatni, hogy mire képesek támadásban. A „Matracosok” keretében megvannak a megfelelő csatárok, a feladat pedig adott: legalább egy gólt kell szerezni, miközben Oblak hálója érintetlen marad. Nem lehetetlen küldetés, más kérdés, hogy a Manchester City-vel idén maximum a Liverpool tudja tartani a lépést.

A Mersey-parti csapat a Benficát látja vendégül, egy – a futball fogadás szempontjából is – jóval kiszámíthatóbbnak ígérkező mérkőzésen. A „Vörösök” magabiztosan nyertek Lisszabonban, a visszavágón már csak be kell biztosítaniuk a továbbjutást, ugyanakkor óriási hiba lenne, ha félvállról vennék a mérkőzést és ráülnének az előnyre. Láthattuk, hogy mi történt a Real Madrid-Chelsea összecsapáson, ahol a „Királyi Gárda” elkövette ezt a baklövést.

A Bajnokok Ligája küzdelmeihez bajnoki promóciók is dukálnak: köss egy fogadást legalább 2000 Ft értékben egy BL-meccsre és máris egy 2000 Ft értékű ingyenes fogadás üti a markodat! 

Persze, nem érdemes megállni egyetlen európai kupasorozatnál, hiszen az Európa Liga negyeddöntői kapcsán is szemezgethetsz a legjobb oddsok közül. Figyelem, a Barcelona-Frankfurt és az Atalanta-Leipzig összecsapások kimondottan izgalmasnak ígérkeznek!