Online sportfogadás: Olaszország vagy Anglia? Anglia vagy Olaszország?

július 11, 2021

Egyetlen mérkőzés, ennyi van hátra a 2020-as labdarúgó-Európa-bajnokság küzdelmeiből: Olaszország és Anglia legjobbjai a Wembley Stadionban csapnak össze vasárnap este, az Unibeten pedig megannyi promóció közül válogathatnak a sportfogadás kedvelői.

Vajon ki talál be elsőként az ellenfél hálójába? A torna gólkirályi címére pályázó Kane? A csoportkör alatt kulcsfontosságú találatokat jegyző Sterling? Vagy a kékmezesek Aranycipős támadója, Immobile? Esetleg a Chiesa-Insigne duó valamelyik tagja? Bízz a megérzéseidben és játssz az Eb-Aranygól tippjátékunkkal! 

Az oddsok alapján nem várható gólzápor a döntőben, ám az olaszok csoportkörben mutatott virtuóz támadójátékát látva nem kizárt, hogy többször is megzörren a háló. Na, nem mintha ez baj lenne: fogadj legalább 3500 Ft értékben a Squadra Azzurra vagy a Háromoroszlánosok győzelmére és amennyiben az általad választott csapat a rendes játékidőben megnyeri a mérkőzést, minden gól után egy 1500 Ft értékű ingyenes fogadás lesz a tiéd. (Egy játékos maximum négy ingyenes fogadást nyerhet.) 

A futball fogadás szerelmese vagy, de a klubcsapatok meccsei jobban érdekelnek, mint a válogatott találkozók? Sebaj, most összekötheted a kellemeset a hasznossal: fogadj az Eb-döntőre legalább 3500 Ft értékben és egy 3500 Ft értékű ingyenes fogadás üti a markodat, amelyet felhasználhatsz egy Bajnokok Ligája, Európa Liga vagy Európa Konferencia Liga selejtezőre.