Online sportfogadás: Pályán a válogatottak

március 23, 2022

Szerencsére már az időjáráson is látszik, hogy kezd tavaszodni, a sportvilágban ennek a folyamatnak az egyik jele, hogy fociban is kezdődnek a válogatott mérkőzések. Ebben az évben egy kicsit más lesz a versenynaptár, hiszen a vb-re télen kerül sor, de a labdarúgás fogadás már most új tételekkel bővülhet majd. 

Kezdjük természetesen a mieinkkel, Marco Rossi csapata Szerbia ellen kezdi az idei évet a Puskás Arénában. A kerethirdetés több kérdést is felvetett, az olasz mester végül úgy döntött, hogy meghívja a MOL-Fehérvár játékosokat is, valamint végre behívót kaphatott a paksi Ádám Martin. A szerbek nagyjából a mieinkkel hasonló kategóriába tartoznak, így ellenük jól lehet majd gyakorolni. 

Ezen kívül az online fogadás izgalmas tétele lehet még a Skócia-Lengyelország meccs, ahol szintén két európai középcsapat csap össze. Válogass a legjobb oddsok között és egy megfelelő kötésben tett sportfogadás akár 30%-kal többet hozhat a konyhára! 

Vessünk egy pillantást a tengerentúlra is! A Grand Slam tornákon kívül a Miamiban rendezett verseny az egyik legfontosabb, és éppen ez zajlik most. A férfiaknál látványosnak ígérkezik a Kokkinakis-Gasquet meccs, jelenleg mindketten hátrébb állnak a ranglistán, de korábban bőven bebizonyították, hogy tudnak jól játszani. A hölgyeknél pedig figyeljünk a magyar kiválóságra, a top 100-at ostromló Gálfi Dalma ellenfele a szlovák Kucova lesz. A teniszben sokszor nehéz megtippelni a meccsek hosszát, az eredményeket azonban nem.