Online sportfogadás: Párizs, Columbus, Portland

április 28, 2021

A francia fővárosban már nagyon készülnek az esti Paris SG – Manchester City BL-elődöntőre, a mérkőzés még a Parc de Prices-ben is ritkán látható sztárparádét varázsol elénk, a meccsre természetesen a legjobb oddsok mellett tehetik meg tétjeiket játékosaink. Nem sokkal később, magyar idő szerint csütörtök hajnalban azonban még két Bajnokok Ligája-összecsapásra kerül sor, méghozzá az Egyesült Államokban!

Bizony az észak- és közép amerikai zóna, azaz a CONCACAF Bajnokok Ligája-sorozatáról van szó, mely a sportfogadás rajongói számára bőven tartogat izgalmakat és lehetőségeket: a 2021-es kiírás legjobb nyolc csapata közé kizárólag a Liga MX-ben, illetve a Major League Soccerben szereplő csapatok jutottak be, az amerikai-mexikói párharcok pedig mindig bővelkednek az érdekességekben. Ezeket a találkozókat jellemzően a mexikóiak várják győzelmi esélyekkel, a Portland Timbers-Club América, és a Columbus Crew-CF Monterrey meccseken azonban a jenkiké lesz a hazai pálya előnye.

Emellett kihasználhatják a két mexikói sztárcsapat ingadozó, gyengébb formáját is, hiszen a korábban mexikói, egyiptomi és japán szövetségi kapitányként is tevékenykedett Javier Aguirre együttese, a Monterrey három elveszített hazai bajnokival a háta mögött utazott el az USA-ba. A Rayados (Csíkosak) legjobbjai az argentin légiósok, akik közül Maximiliano Mezát a legutóbbi világbajnokságon is láthattuk játszani. Az amerikai bajnoki címvédő Columbus irányítója régi ismerősként üdvözölheti őket, hiszen a szintén argentin Lucas Zelarayán az Egyesült Államokba szerződése előtt négy éven át Mexikóban légióskodott.

A portlandi Favágók a másik mérkőzésen a mexikóvárosi Sasokkal mérik össze erejüket, az online sportfogadás rutinosabbjai pedig tudják, a Portland keretét főleg minőségi dél- és közép-amerikai labdarúgók alkotják. A CONCACAF BL történetének legsikeresebb klubja, a hétszeres győztes América sztárjátékosai azonban Santiago Solari vezetésével ellenük is győzelemre készülnek.