Online sportfogadás: Pandevtől Lukakun át Neymarig

június 17, 2021

Csütörtöki futballnapunk kelet-európai összecsapással indul az Európa-bajnokságon, Bukarestben Ukrajna és Észak-Macedónia legjobbjai mérik össze erejüket a C-csoportban: az Andrij Sevcsenko vezette ukránok ellen felsorakozik a veterán gólvágó Goran Pandev mellett a korábban Újpesten légióskodott remek középpályás, Enis Bardhi is. Hat órától Koppenhágában a csapatkapitányát, irányítóját vesztett Dánia lép pályára az első meccsét magabiztosan megnyert Belgium ellen, Lukakuék egy újabb győzelemmel nagy lépést tehetnek a legjobb 16 közé jutás felé. Az európai fociestét a Hollandia–Ausztria csoportrangadó zárja, az amszterdami Johan Cruijff Arenában az Oranje számára csak a győzelem lehet elfogadható – különösen, ha figyelembe vesszük, hogy ebben a párosításban tétmeccsen utoljára egy 1984-es világbajnoki selejtezőn született osztrák győzelem. A két csapat jelenlegi keretéből csak a veterán kapus, Maarten Stekelenburg mondhatja el magáról, hogy élt már, amikor van Bastenék elszenvedték azt az 1–0-s vereséget...

Alig ér véget az amszterdami találkozó, folytatódik a Copa América a csoportkör második fordulójával a B-csoportban. Kolumbia komoly győzelmi esélyekkel lép pályára a koronavírus által megtizedelt venezuelaiak ellen, majd Rio de Janeiróban Neymarék sorakoznak fel az argentin Ricadro Gareca által felkészített Peru ellen. Ajánljuk a fenti mérkőzéseket az online sportfogadás rajongói számára azért is, hogy részt vegyenek legmagasabb odds kihívás promóciónkban, amely mindkét kontinensbajnokság meccseire vonatkozik.

Aki pedig nem szívesen szakadna el futball fogadás tekintetében a legjobb oddsokkal kecsegtető klubfocitól, annak ajánljuk a továbbra is zajló éves rendszerű bajnokságokat, például a brazil Serie A-t, melynek keretében magyar idő szerint éjféltől rendezik például a Fluminense–Santos rangadót a riói Maracanãban – kontinenstornák ide, vagy oda, egy ilyen derbire mindig érdemes odafigyelni, főként, ha tudjuk, hogy a Santos többek között Neymar (és persze Pelé) nevelőegyesülete.