Online sportfogadás: Premier League-rangadók és kézilabda BL-mérkőzések

december 1, 2021

A kézilabda fogadás szerelmesei számára izgalmas napok következnek, hiszen a Telekom Veszprém és Pick Szeged is pályára lép a Bajnokok Ligájában. Kezdjük sorrendben a szegediek meccsével, Juan Carlos Pastorék Dániában néznek szembe az Aalborg gárdájával. Nagyon fontos találkozó jön a Kékek számára, hiszen egy győzelemmel nagy lépést tehetnének a csoport első két helye felé. 

A Telekom Veszprém pedig ismét visszavágna egy bosszantó idegenbeli vereségért, vendégük ez alkalommal Xavi Pascual csapata, a Dinamo Bukarest lesz. Fogadj legalább 3000 Ft értékben erre a találkozóra vagy bármely másik Bajnokok Ligája vagy EHF Európa Liga mérkőzésre és egy 3000 Ft értékű ingyenes élő fogadás üti a markodat! Ne feledkezz meg a hamarosan kezdődő női világbajnokságról sem, szerdán rendezik a Spanyolország-Argentína nyitómeccset, csütörtökön pedig már a magyar válogatott is pályára lép Szlovákia ellen! 

Hétközi fordulót rendeznek a Premier League-ben, több érdekesnek ígérkező mérkőzéssel. Jön például a Mersey-parti derbi: ezúttal az Everton fogadja a Liverpoolt, jelenleg óriási a különbség a két csapat között a tabellán, előbbi csak a tizennegyedik, míg utóbbi a harmadik helyet foglalja el. Ám azt szokták mondani, hogy az ilyen rangadókon kevésbé számítanak az előzmények, illetve az oddsok sem mindig mérvadók. Érdekesnek ígérkezik még az Arsenal és a Manchester United meccse is, a szezon első hetei után valószínűleg kevesen hitték, hogy a novemberi meccset majd az Arsenal kezdi kedvezőbb helyzetből, márpedig most ez a helyzet. 

A derbik mellett az Unibet adventi kalendáriuma is sok izgalmat rejt. Tarts velünk az ünnepi időszak alatt és csapj le a sportfogadás bónuszokra!