Online sportfogadás: Rajtol a magyar válogatott, Bajnokok Ligáját nyerne a Győr

június 3, 2022

Hétvégén végre a magyar válogatott is megkezdi a Nemzetek Ligája-szereplést, a foci fogadás tehát most is tartogat majd bőven izgalmakat. Marco Rossi együttese igencsak pórul járt a sorsolásnál, hiszen három világklasszis együttessel került egy kvartettebe a magyar csapat, elsőként pedig Angliával kell majd megküzdenie Szoboszlai Dominikéknak. Tavaly két emlékezetes találkozót játszottak a mieink Gareth Southgate együttesével, hazai pályán botrányoktól sem mentesen kaptak ki 0-4-re, míg idegenben összejött egy döntetlen. Rossi csapata az elmúlt időszakban kisebb hullámvölgyben volt, de ez a találkozó éppen alkalmas lehet egy jó sorozat megkezdésére. 

Erre a találkozóra a legjobb oddsok mellett két különleges ajánlattal is készülünk. Ha most regisztrálsz az Unibetre, a 10 000 Ft-os üdvözlő bónusz mellett 20-as oddsal fogadhatsz a magyar-angol meccsre. A válogatott Nemzetek Ligája-találkozóira ráadásul kockázatmentesen köthető élő fogadás: ha legalább 3000 Ft-os tétet teszel és nem jön be a tipped, akkor a tétet visszatérítjük 3000 Ft értékű bónuszpénz formájában. 

Nem ez lesz a hétvége egyetlen magyar érdekeltségű sporteseménye, hiszen Final Fourjához érkezett a női kézilabda Bajnokok Ligája. A Győri Audi ETO a Ferencváros elleni kupablama után nemzetközi porondon javíthat, első ellenfelük a Final Four-újonc Esbjerg lesz. Ellenük azért igen jók Ambros Martin csapatának esélyei, a döntőben azonban a Vipers vagy a Metz ellen minden bizonnyal nagyon nehéz dolguk lesz.