Online sportfogadás: Rangadók a BL-ben, pályára lép a Fradi az EL-ben

szeptember 15, 2021

A topligák már augusztus óta dübörögnek, most pedig elindultak a nemzetközi kupasorozatok is – a futball fogadás rajongóinak legnagyobb örömére.

A Bajnokok Ligája csoportkör első fordulójának keddi játéknapját már magunk mögött is hagytuk, izgalmakban pedig nem volt hiány: a Manchester United – az ő győzelmüket sejtető oddsok és Cristiano Ronaldo gólja ellenére – kikapott Bernben a Young Boys együttesétől, a címvédő Chelsea csak egy góllal tudta felülmúlni a Zenitet, míg a Bayern München idegenben ütötte ki a Barcelona gárdáját.

A keddi játéknap egyetlen valódi csúcsmérkőzésével szemben, szerdán három rangadó és a hozzájuk tartozó legjobb oddsok várják az online sportfogadás szerelmeseit. A Liverpool-Milan, az Inter-Real Madrid, és a Manchester City-RB Leipzig összecsapás is valódi sztárparádéval, valamint megannyi góllal és izgalmas fordulattal kecsegtet. Nem is beszélve az utóbbi mérkőzésen pályára lépő három magyar játékosról, akik mindannyian a regnáló angol bajnok legyőzésén munkálkodnak majd. Fogadj hármas, négyes vagy ötös kötésben Bajnokok Ligája mérkőzésekre, és 10, 20 vagy 30 százalékos nyereménynövelő lesz a tiéd!

Ha már a honi futballistákról esett szó, fontos megemlíteni az európai kupákban vitézkedő egyetlen magyar csapatot, a Ferencvárost. A „zöld sasok” csütörtökön kezdik meg szereplésüket az Európa Ligában, méghozzá rögtön a lehető legnehezebb ellenféllel szemben: a Bayer Leverkusen otthonában lép pályára a Fradi. Mondani sem kell, hogy egy esetleges pontszerzés óriási bravúr lenne.

Akárhogy is alakul majd a Leverkusen - FTC mérkőzés, egy 3000 Ft értékű ingyenes élő fogadást vághatsz zsebre, ha részt veszel a Ferencváros EL-szereplése apropóján indított promócióban