Online sportfogadás: Rangadók a topligákban

október 1, 2021

Ismételten erős hétvége elé nézünk futball fogadás terén, ugyanis szinte mindegyik topligában rendeznek legalább egy rangadót. Kezdjük a felsorolást Angliával: a szigetországban az első helyezett fogadja a másodikat, egyúttal a két legjobb formában lévő csapat néz szembe egymással: a Liverpool és a Manchester City. A legutóbbi két idény bajnokai közül az egyik lépéselőnybe kerülhet egy esetleges győzelemmel.

Olaszországban rögtön két rangadó kapcsán szemezgethetünk a legjobb oddsok közül: az Atalanta-AC Milan mérkőzés résztvevői egyaránt a Bajnokok Ligájában vitézkednek, valamint az idei szezonban is harcban lesznek az elitligát érő helyekért. A sportfogadás veteránjai is bajban lehetnek a torinói derbi kapcsán, miután a hazai pályán szereplő Torino a kilencedik, míg a Juventus a tizedik helyen szerénykedik a tabellán… Egyik csapat sincs jó formában, az oddsok alapján azonban a vendégek győzelmét vizionálhatjuk. 

A Ligue 1 bajnoki címét talán már most oda lehetne adni a Paris SG-nek, ám a BL-szereplést érő helyekért komoly harc várható. Két nagymúltú csapat feszül egymásnak ezen a hétvégén: a vasárnapi délutáni Lille-Marseille meccs parázs hangulattal kecsegtet. Akárcsak az Atlético Madrid és a Barcelona csörtéje, amelyen a bajnoki címvédő egyértelmű esélyesnek számít a bukdácsoló katalán sztárgárdával szemben. De vajon Diego Simeone csapata tud élni a kínálkozó lehetőséggel? Érdemes tippelni a La Liga hétvégi fordulójának rangadójára vagy az Athletic Bilbao-Alavés találkozóra, hiszen most 25%-os élő nyereménynövelővel köthetsz fogadást ezekre a mérkőzésekre!