Online sportfogadás: Rangadók Angliában és Itáliában

szeptember 2, 2022

Javában zajlik az idei esztendő utolsó Grand Slam tornája, a US Open és a hozzá kapcsolódó fogadás bajnokság, ez a hétvége mégis inkább a futball fogadás körül forog majd. A hétközi fordulók is hoztak elképesztő teljesítményeket, az igazán nagy attrakciók azonban szombatra és vasárnapra maradtak. Premier League és Serie A rangadók követik majd egymást – nézzük is át a kínálatot!

A szombati ebéd mellől feltápászkodva rögtön a liverpooli rivalizálás kellős közepén találhatjuk magunkat: a Goodison Park ad majd helyet a kék-vörös ütközetnek, ahol – a legjobb oddsok iránymutatása alapján – vendéggyőzelemre van kilátás, a múlt hétvégén gálázó Liverpool az Evertont is kiütheti. A Chelsea-West Ham londoni derbi már szorosabbnak ígérkezik, míg vasárnap a Manchester United-Arsenal találkozó szögezhet a képernyő elé: az „Ágyúsok” tovább menetelhetnek az „Álmok Színházában”.

Spanyolhonban a Real Madrid a Real Betis-szel, a Real Sociedad az Atlético Madriddal, míg a Barcelona a Sevillával méri össze az erejét. Nem rossz felhozatal, de Itália még ennél is jobbal rukkol elő: szombat délután a Juventus firenzei vendégsége nyitja a sort, majd következik a Derbi della Madonnina, azaz az AC Milan és az Inter ütközete, végül pedig a Lazio-Napoli csörte zárja a napot.

Szemezgess az Unibeten elérhető oddsok közül, fogadj a hétvége legnagyobb rangadóira hármas, négyes vagy ötös kötésben és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!