Online sportfogadás: Rangadókkal várnák hétvégén a topligák

április 22, 2022

Közeledik a szezon vége, ennek nyomán pedig több olyan rangadót rendeznek a hétvégén, aminek igen komoly tétje lesz. A legjobb oddsok ismét rendelkezésre állnak, nincs más hátra, mint belevetni magunkat az online sportfogadás sűrűjébe!

Kezdjük rögtön az angolokkal. Szombat kora délután jön az első fontos meccs, az Arsenal fogadja a Manchester Unitedet, a tét pedig a legjobb négy közé jutás. Ha az Arsenal nyer, a Unitednek szinte biztosan nem lesz már esélye a BL-indulásra, egy győzelemmel viszont felzárkózhatnak az Arsenal-Tottenham duóra. Vasárnap a Chelseanek nem lesz egyszerű dolga a West Ham ellen, illetve jön a liverpooli derbi is, ezúttal a Vörösök pályaválasztásával. Erre a meccsre a klasszikus fogadás mellé egy különleges ajánlattal is készültünk: tippeld meg a meccs első gólszerzőjét, valamint a találat percre pontos idejét és nyerj akár 5 millió forintot!

Az angolok és a németek sem akarnak lemaradni. Szombat este jön a Bundesliga csúcsrangadója, a Bayern München és a Borussia Dortmund összecsapása. Mindkét csapatnál igen sok sérült van, ebben az esetben pedig már szinte konkrétan a bajnoki címért játszanak, hiszen ha a Bayern pontot szerez, akkor nem lehet már megelőzni őket. A két csapat legutóbbi öt meccsét egyaránt a bajorok nyerték és az oddsok alapján is ők számítanak esélyesnek. 

Az olaszoknál a bajnoki címért ádáz versenyben álló a BL-helyekért hajtó AS Roma az Inter ellen lép pályára. Ez is egy olyan meccs, amelyen mindkét csapatnak élet-halál kérdés a győzelem. A foci fogadás utolsó csúcseseménye a vasárnap esti Lazio-AC Milan lesz, ahol a piros-feketék épp a korábban emlegetett városi riválisukat próbálják majd leszakítani. 

Utóbbi találkozót, illetve a német derbit nemcsak élőben nézheted az Unibet TV-n, hanem ráadásként 25%-os élő eredménynövelővel is fogadhatsz!