Online sportfogadás: Sűrű program a karácsonyi szüntet után

december 27, 2021

Nem egyszerű a sportolók élete, hiszen az ünnepi időszak sem csak a pihenésről szól, bizonyos versenysorozatok már 25-én és 26-án is folytatódtak, most pedig elindul a valóságos nagyüzem, a két ünnep között számtalan sportesemény közül válogathatnak a legjobb oddsok szerelmesei. Lássuk is ezeket!

A Premier League ma egy mérkőzéssel folytatódik, nem egyszerű jelenleg az angol bajnokság helyzete, hiszen a szigetországban ismét felütötte a fejét a koronavírus-járvány. Hétfőn mindenesetre a Newcastle és a Manchester United csap össze, előbbi együttes jelenleg az utolsó helyen áll a tabellán, a Unitednek pedig gyűjtögetnie kell a pontokat, ha oda szeretnének érni a legjobb négy közé. Hogy növeld az izgalmakat, vegyél részt az ingyenes Nyerő Széria tippjátékban, válaszolj helyesen a naponta feltett kérdésekre, és nyerj értékes ingyenes fogadásokat! A legizgalmasabb találkozókat ráadásul élőben nézheted az Unibet Betstream szolgáltatásának köszönhetően. 

A darts vb is színvonalas mérkőzésekkel folytatódik. Délután három Smith is folytatja majd a szereplését, este kifejezetten izgalmasnak tűnik James Wade és Vincent van der Vort partija, de Gerwin Price-ra és Jonny Claytonra is érdemes lesz figyelni, hiszen mindketten ott lehetnek majd a végelszámolásnál. Nézd a legjobbak mérkőzéseit, hiszen most egy legalább 3500 Ft értékű élő fogadás megkötése után egy 1500 Ft értékű ingyenes fogadás lesz a tiéd – ráadásul ez az ajánlat a világbajnokság minden napján érvényes!