Online sportfogadás: Sorsdöntő mérkőzés Izland ellen

január 17, 2022

Nehézkesen kezdte a magyar férfi kézilabda-válogatott a hazai rendezésű Európa-bajnokságot, ugyanis – az oddsok alapján esélytelennek számító – Hollandia legyőzte Gulyás István tanítványait Budapesten. A második mérkőzésre már jobban felszívta magát a nemzeti csapat, egy góllal felül is múltuk Portugália a legjobbjait, az igazi erőpróba viszont most következik: az eddig hibátlanul teljesítő Izlandot kell legyűrni a továbbjutásért cserébe. 

A kézilabda fogadás és a magyar válogatott rajongói most is a legjobb oddsok közül válogathatnak, ám a szorzók alapján – ha egy hajszállal is, de – nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei. Nagy szükség lesz tehát a legendás hazai szurkolótábor biztatására! Fogadj a magyar válogatott Izland elleni Eb-mérkőzésére és vágj zsebre 30 ingyen pörgetést

A magyar-szlovák közös rendezésű kézilabda Európa-bajnokság mellett, a mai napon kezdődő Australian Open lesz a hét fő attrakciója. Az év első Grand Slam tornáját komoly hírverés előzte meg a Novak Djokovic körüli cirkusz miatt, mostantól viszont a játéké a főszerep. Kövesd figyelemmel a mérkőzéseket és fokozd az izgalmakat az Australian Open fogadás bajnokság promócióval, melynek nyereményalapja nem kevesebb mint 8 millió forint! Jól jönne néhány ingyenes fogadás is? Fogadj legalább 3500 Ft értékben az Australian Open bármelyik mérkőzésére és máris egy 1500 Ft értékű ingyenes fogadás üti a markodat!

Ha érdekel az NBA és a kosárlabda fogadás, akkor ez lesz életed legjobb napja! Hétfő kora estétől, egészen kedd reggelig fantasztikus NBA-találkozók várnak, összesen egy tucat mérkőzés, köztük a liga legeslegjobb csapataival. A meccsdömping a Boston Celtics-New Orleans Pelicans csörtével kezdődik, hétfőn, este fél hétkor, az ezt követő öt összecsapás pedig szintén az európai nézők számára kedvező időpontban indul!