Online sportfogadás: Szigetországi kupa- és ligameccsek nyomában

február 27, 2023

Az elmúlt két hét Bajnokok Ligája és Európa Liga mérkőzései után, február utolsó és március első napján az FA-kupa és a Premier League vonhatja magára a futball fogadás kedvelőinek figyelmét.

Mielőtt azonban végleg áttekintenénk Angliába, érdemes egy kis kitérőt tenni Itália felé is: hétfőn pályára lép a Lazio és Fiorentina, kedden az AS Roma gárdája, a nap legnagyobb meccse azonban a torinói derbi, azaz a Juventus-Torino összecsapás. Az elmúlt öt egymás elleni mérkőzés alapján, ezúttal egy döntetlennek kell következnie, ám a legjobb oddsok a Zebrák győzelmét vetítik előre.

Már a nyolcaddöntőket rendezik Angliában, megannyi kisebb csapat is odafért az FA-kupa legjobb 16 gárdája közé: a Stoke City, a Sheffield United, a Burnley és a Blackburn Rovers korábban már megjárták az első osztályt, most azonban – a Burnley kivételével – Premier League-ben szereplő ellenfelek várnak rájuk. Persze, egy kupasorozatban gyakoriak a meglepetések. Így eshetett meg, hogy a harmadosztályú Fleetwood Town és a negyedosztályú Grimsby is ilyen sokáig menetelt: sőt, mind a két csapatnak van esélye a negyeddöntőbe való továbbjutásra. 

A legnagyobb közül már csak a Manchester City, a Manchester United és a Tottenham képviselteti magát a honi kupaporondon, így a többi sztárcsapat pótolhat. A listavezető Arsenal a kiesőzónában veszteglő Evertont fogadja, az oddsok alapján nem is lehet kérdés az Ágyúsok sikere, ám a legutóbbi találkozásuk alkalmával éppen a kékmezesek diadalmaskodtak. Ugyanezt elmondható a Liverpool-Wolverhampton találkozó kapcsán is: egy hónapja a Farkasok három-nullával ütötték ki a Vörösöket…

Fogadj kötésben a legkiválóbb angol bajnoki mérkőzésekre, valamint FA-kupa találkozókra és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!