Online sportfogadás: Szintlépés előtt?

március 25, 2022

Ez lesz az az év. Hányszor mondtuk már ezt a Ferencváros női kézicsapatával kapcsolatban - nem véletlen, hogy idén is felfokozottak voltak a várakozások. Mindenki arról beszélt, hogy ebben az évben végre sikerülhet majd a Final Foruba jutás. Ehhez azonban nem vezet majd könnyű út, hiszen már a legjobb 16 között is a veszélyes Krim Ljubjlanával kell megküzdeni, akik időközben még a szlovén válogatott talán legnagyobb sztárjával, Ana Grosszal is kiegészültek. Az idegenbeli meccsen is győzelemre hajthat Elek Gábor csapata, de a legfontosabb a különbség lesz, hogy olyan eredményt érjen el a Fradi, amellyel kényelmesen lehet majd készülni a hazai találkozóra. 

A klasszikus értelemben vett sportfogadás mellett próbáld ki az ingyenes Nyerő Széria tippjátékunkat! Ha sikeresen válaszolsz a naponta feltett kérdésekre, akkor akár egy 50 ezer Ft ingyenes fogadás lehet a jutalmad. 

A labdarúgás fogadás sem áll meg természetesen a hétvégén. Dél-Amerikában továbbra is a világbajnoki helyekért folyik a harc, és bár Venezuelának már nincs esélye a kijutásra, Argentínának még küzdenie kell. A pozíciójuk nem rossz, de egy-egy botlás megnehezítheti a dolgukat. Az Unibet TV-n (sok más esemény mellett) élőben nézheted ezt a találkozót, az élő fogadás mellé pedig egy 25 %-os eredménynövelőt adunk. 

A legjobb oddsok a többi válogatott meccset is izgalmasabbá tehetik. A szombati napról igazi csemege lehet a Hollandia-Dánia és az Anglia-Svájc találkozó is. Előbbi meccsen akár a nagy visszatérő, Christian Eriksen is pályára léphet.