Online sportfogadás: Szusszannak az NBA-csapatok, lássuk az esélyeket

február 17, 2023

A futballdömping hétvégén sem áll meg, az NBA-ben azonban akad egy levegővételnyi szünet az All-Star hétvége okán. A szezon felén már bőven túl vagyunk, lassan körvonalazódnak a Playoff és a Play-In résztvevői, akárcsak a jövőbeli bajnokcsapat kiléte. Persze, az esélyek folyamatosan változnak, lássuk, hogy kik állnak a ranglisták és főcsoportok élén.

Talán kevéssé meglepő, hogy a tavalyi döntős Boston Celtics idén is a fináléba vágyik: Jayson Tatuméknak minden esélyük megvan az újabb nagy menetelésre, a keret tovább erősödött, jól jöttek ki az edzőcseréből, jelenleg pedig vezetik a Keleti főcsoportot. Szorosan ott liheg a nyakukban a Milwaukee Bucks, az oddsok által harmadik legerősebbnek jósolt Szarvasok valósággal szárnyalnak a második gyűrűjére hajtó Giannis Antetokounmpo vezérletével, de a Joel Embiid repítette Philadelphia 76ers sincs sokkal lemaradva az éllovas duótól.

A Phoenix Suns óriásit húzott, amikor leigazolta Kevin Durantet. A két éve döntőt veszítő csapat mindent egyetlen lapra tett fel, az elkövetkező 2-3 évben legalább egy bajnoki címet kell nyerniük, hogy kifizetődő legyen a gigantikus csereüzlet. A Nyugati főcsoport azonban hemzseg a kihívóktól: a Ja Morant vezette Memphis Grizzlies, a címvédő Golden State Warriors és a De’Aaron Fox-Domantas Sabonis páros mozgatta Sacramento Kings remek csapatok, az élen álló, a két lábon járó tripla-dupla mester, Nikola Jokic parancsnokolta Denver Nuggets azonban még egy szinttel feljebb helyezkedik el. Aligha lehet véletlen, hogy a legjobb oddsok alapján a szerb center az MVP-cím elsőszámú várományosa, a keleti nagyok nagyjai, Embiid és Antetokounmpo előtt.

Hívd meg a kosárlabda fogadás iránt érdeklődő barátaidat az Unibetre, nézzétek együtt a legizgalmasabb NBA összecsapásokat és vágjatok zsebre értékes nyereményeket!