Online sportfogadás: Tét nélkül lép pályára a Fradi

november 2, 2022

A múlt heti döntetlennel a Ferencváros biztosította a helyét az Európa-liga legjobb 16 csapata között, ráadásul az utolsó meccs eredményétől függetlenül a csoportelsőséget is megszerezte a zöld-fehér gárda. Így a Trabzonspor elleni csoportmeccsnek már csak a presztízs szempontjából van jelentősége, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lehetne izgalmas ez a találkozó is az online fogadás szempontjából. Elsősorban azért lesz érdekes, mert Sztanyiszlav Csercseszov már a tavaszi menetelést is számításba veheti a csapat összeállításakor, a taktika megálmodásakor, így a legjobb oddsok szakértői több meglepetésre is számíthatnak. 

Mi a biztos továbbjutás tudatában sem engedjük el a Fradi kezét: fogadd el a bónusz ajánlatot a lentebb található linkre kattintva, majd köss élő fogadást legalább 3000 Ft értékben a Ferencváros éppen zajló Európa Liga mérkőzésére és ha esetleg nem jön be a tipped, akkor 3000 Ft értékű bónuszpénz formájában visszatérítjük a tétedet. 

Folytatódik a kézilabda Bajnokok Ligája is, mindkét magyar együttes számára lengyel ellenfél következik. A Telekom Veszprémre pikáns túra vár a Wisla Plock otthonában, hiszen a lengyel csapat kispadján az a Xavi Sabeté ül, aki egészen BL-döntőig vezette az Építők csapatát. A kézilabda fogadás másik izgalmas mérkőzése a Pick Szeged kielcei vendégjátéka lesz, ahol egy olyan mérkőzés vár Juan Carlos Pastrorékra, ami még egy jó formában lévő Szegednek is komoly fejtörést okozna. 

Ráadásul ismét készülünk egy különleges ajánlattal. Köss egy fogadást legalább 1500 Ft értékben egy kézilabda Bajnokok Ligája mérkőzésre és jóváírunk neked egy 1500 Ft értékű ingyenes fogadást, amit felhasználhatsz egy tetszőleges kézilabda mérkőzésre - akár a női kézilabda Európa-bajnokság egyik meccsére!