Online sportfogadás: Tartalékos Espanyol az Üllői úton

november 27, 2019

Csütörtökön újra az Európa Ligában lép pályára a Ferencváros, ezúttal a csoport éllovasát, az Espanyolt fogadják. A vendégek gyakorlatilag már továbbjutottak a csoportból és a hírek szerint leginkább olyan játékosok kapnak majd helyet a csütörtöki kezdőben, akik eddig nem jutottak főszerephez.

Az oddsok alapján hamisíthatatlan három esélyes meccsről van szó. Ilyen esetekben megéri kihasználni az élő fogadás adta lehetőségeket, de persze ha van egy-két jó tipp, akkor az előzetes fogadás is bejöhet. Mindenesetre érdemes a mérkőzés előtt alaposan tájékozódni, hogy biztosra menjen az ember és ehhez jó kiindulási pontot nyújt az Unibet sportblogja.

A legjobb oddsok és a hagyományos értelemben vett sportfogadás mellett ingyenes tippjáték is elérhető az FTC – Espanyol mérkőzés kapcsán. Két kérdésre kell pontos választ adni és máris 500 ezer forinttal lehet az gazdagabb, aki eltalálja az első gólszerzőt és a találat pontos idejét.

Természetesen a többi Európa Liga meccshez is a legjobb oddsok széles választéka áll rendelkezésre, megéri tehát az online sportfogadás mellett dönteni a hét közepén is!