Online sportfogadás: Tenisz- és futballmérkőzések bűvöletében

január 21, 2022

Megvan az első nagy kieső az Australian Openen: Andy Murray búcsúzott a Grand Slam küzdelmeitől. A skót teniszezőt bizonyosan több nagy esélyes is követi majd – így érdemes meglepetésekre számítani az Australian Open fogadás bajnokság során. Persze ettől aligha rettennek vissza a tenisz fogadás rajongói, akik akár egy 1500 Ft értékű ingyenes fogadást is zsebre vághatnak, ha legalább 3500 Ft értékben fogadnak az AO bármelyik mérkőzésére!

A futball fogadás hívei sem maradnak hoppon, hiszen ezen a hétvégén 25%-os élő nyereménynövelővel tippelhetnek az Atlético Madrid-Valencia rangadóra, amely csak egy a hétvégi derbik sorában. A Lazio az Atalantát fogadja, a Juventus az AC Milan vendége lesz, míg Itáliát elhagyva a londoni csapatok csörtéje, vagyis a Chelsea-Tottenham összecsapás kecsegtet komoly izgalmakkal. Fogadj hármas, négyes vagy ötös kötésben a rangadókra és növeld meg jelentősen a nyereményedet!

A tengerentúlon ismét NBA-mérkőzések garmadája, köztük az Atlanta Hawks-Miami Heat és a Milwaukee Bucks-Chicago Bulls várnak rád, míg az NFL rájátszásában már a főcsoport-elődöntők következnek. Green Bay Packers, Kansas City Chiefs, esetleg Tampa Bay Buccaneers rajongó vagy? Válogass a legjobb oddsok közül és fogadj kedvenceid sikerére!