Online sportfogadás: Tenisz Amerikában, vb-selejtezők a világ minden táján

szeptember 6, 2021

A hétfői és keddi játéknapokon a negyeddöntőkbe kerülésért küzdenek a US Open résztvevői, a nők és a férfiak mezőnyében egyaránt izgalmas találkozókat láthatunk, a sportfogadás rajongóinak örömére természetesen a legjobb oddsok mellett. A nőknél a legjobb nyolc közé jutásért talán Shelby Rogers és Emma Raducanu mérkőzését övezi a legnagyobb érdeklődés: az „óriásölő” amerikai Rogers a harmadik fordulóban legyőzte az első helyen kiemelt ausztrál Ashleigh Barty-t, ellenfele, a Kanadában román apa és kínai anya gyermekeként született, angol színekben versenyző Raducanu a selejtezőkből jutott a főtáblára 18 évesen.

A férfiaknál az első helyen kiemelt Novak Djokovics magyar idő szerint kedden hajnali egykor lép pályára a szabadkártyás amerikai Jenson „J. T.” Brooksby ellen, aki 20 esztendősen, néhány hete jutott be a világranglistán a legjobb száz versenyző közé. A tenisz fogadás elkötelezettjei ne feledjék, 8 millió forint összdíjazású US Open fogadás bajnokságunk továbbra is zajlik, a nyereményalapból az első 250 helyen végzett játékosaink részesülhetnek. 

Miközben New Yorkban mindenki a teniszre figyel, a többi kontinensen kedden folytatódnak a labdarúgó világbajnoki selejtezők, az online sportfogadás híveinek nagy örömére! Hétfő este Abidjanban Elefántcsontpart–Kamerun rangadót rendeznek, míg kedden Dohában Irak feltörekvő nemzeti csapata Irán ellen készül meglepetésre.

Az európai porondon Hollandia Törökország válogatottját fogadja az amszterdami Johan Cruijff Arenában, Horvátország pedig a szomszédos Szlovénia együttesét látja vendégül Splitben. Franciaroszág öt nyeretlen mérkőzés után Finnország ellen készül újra megérezni a győzelem ízét, amihez persze az északiak kapusának, a pozsonyi születésű Lukáš Hrádeckýnek is lesz egy-két szava…