Online sportfogadás: Terítéken a BL és az amerikai sportok

április 6, 2021

Keddi sportesténk főszereplői a Bajnokok Ligája két negyeddöntőjében érdekelt együttesek lesznek, a sportfogadás futballértő közönségét az izgalmak fokozása érdekében ez úton is bíztatjuk a Bajnokok Ligája Tippjátékban való részvételre!

Az oddsok rendkívüli szórást mutatnak, hiszen Pep Guardiola már szinte biztosan angol bajnok, szárnyaló ManCity-je a bukdácsoló Borussia Dortmundot fogadja, amelyben ugyanakkor ott lesz a legnagyobb sztárklubok, többek között a City által is csábított norvég gólzsák, Erling Haaland… Az angol együttes nyolc, a német hét mérkőzés óta veretlen a Bajnokok Ligájában, könnyen lehet, hogy valamelyik széria ma este megszakad.

Szorosabb párharcot ígér a Real Madrid és a Liverpool összecsapása az Alfredo Di Stéfano stadionban: a két együttes legutóbb 2018 májusában találkozott, akkor 3-1-es spanyol győzelem született, az akkor két gólt szerzett Gareth Bale azonban már nem tagja a madridi keretnek. Fogadás szempontjából érdekes ómen, hogy a Liverpool utolsó idegenbeli BL-vereségét tavaly februárban éppen a spanyol fővárosban, az Atlético Madrid ellen szenvedte el.

Még ma érdemes a jégkorong és a kosárlabda rajongóinak megtenni tétjeiket az online sportfogadás keretein belül, hiszen magyar idő szerint hajnali egy órától folytatódnak az NHL, illetve az NBA küzdelmei az Egyesült Államokban. A legjobb oddsok csábítanak a New York Islanders-Washington Capitals amerikai hokirangadó, vagy éppen Boston Celtics-Philandelphia 76ers kosármeccsre, a kilenc NHL- és nyolc NBA-mérkőzés közül mindenki megtalálhatja a fogadás tekintetében leginkább kedvére valót.