Online sportfogadás: Topligás meccsek, tét nélküli Eb-selejtező

március 10, 2023

A hétvége programja első ránézésre talán nem tűnik kivételesnek, viszont minden nagycsapat pályára lép majd és az online fogadás szempontjai mentén is érdemes alaposan körülnézni a kínálatban. 

A szombati programból kiemelkedik a Borussia Dortmund és Schalke összecsapása, mely egykoron a német futball legfontosabb rangadójának számított, és az ilyen meccseken gyakran borulhat a papírforma. A hangulatra mindenesetre biztosan nem lesz panasz, mi pedig most is szállítjuk a legjobb oddsokat. 

Izgalmasnak ígérkezik a Fulham és az Arsenal mérkőzése is. Arteta csapata a bajnoki címre hajt, épp ezért egyetlen pontot sem bukhatnak. A mostani azonban nem lesz egy egyszerű túra: a Fulham az idei szezon egyik meglepetéscsapata, gyakorlatilag biztos, hogy a tabella első felében fognak végezni, és többször bizonyították, hogy nagycsapatokat is meg tudnak szorítani. 

Nagyobb kockázat, nagyobb győzelem: köss egy előzetes fogadást kötésben és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!

Azoknak sem kell azonban szomorkodnia, akiket inkább az élő fogadás hoz lázba, hiszen a magyar férfi kézilabda-válogatott is pályára lép a következő napokban. A vasárnapi, Svájc elleni mérkőzésnek tulajdonképpen már nincs tétje,hiszen a nemzeti csapat biztos Eb-résztvevőnek tekinthető,  de egy újonnan formálódó csapatnak minden győzelem nagyon fontos. Főleg úgy, hogy Máthé Dominik végre visszatérhet az együttesbe - már csak ezért is érdemes résen lenni a kézilabda fogadás hétvégi csúcseseményén.