Online sportfogadás: Topligás rangadóktól a magyar focin át a száguldó cirkuszig

november 19, 2021

A futball fogadás rajongóinak örömére az európai csúcsfoci számos rangadóval várja hétvégén az érdeklődőket: az angol Premier League-ben a tabellán egymástól mindössze két pontra, a 4-5. helyen tanyázó Liverpool és Arsenal csap össze az Anfielden, a francia Ligue 1-ben az Olympique Marseille az Olympique Lyon otthonában lép fel (és igyekszik folytatni eddig hétmeccses veretlenségi szériáját), Berlinben pedig városi derbire kerül sor! Dárdai Pál Herthája az Union Berlin vendégeként, a Stadion An der Alten Förstereiban az eddigi két élvonalbeli találkozón mindössze egy pontot kapart össze, a kék-fehérek első győzelmükre hajtanak tehát a Bundesligában a városi riválissal szemben.

Szokás szerint minden estére kijelöltünk fogadóinknak egy-egy olyan topligás bajnokit is, melyek esetében 25%-os élő nyereménynövelővel játszhatnak, a pénteki meccs a Bayern München augsburgi vendégjátéka lesz. Ott hatalmas meglepetésnek számítana, ha a bajorok nem vinnék haza a 3 pontot, szombat este Katalóniában viszont bármi, és annak ellenkezője is megtörténhet az FC Barcelona–RCD Espanyol városi rangadón! A két együttes egyaránt 17-17 ponttal áll a spanyol bajnoki tabella középmezőnyében, igaz, a Barcának ez a mennyiség eggyel kevesebb mérkőzésen jött össze. Vasárnapi kijelölt találkozónk az FC Internazionale–SSC Napoli olasz csúcsmérkőzés, a milánói Giuseppe Meazza stadionban két egészen kiváló formában futballozó, remekül összerakott együttes méri össze erejét!

Hat mérkőzéssel, a 13. fordulóval folytatódnak hétvégén a magyar NB1 küzdelmei is, ezekkel a meccsekkel kapcsolatban egy 1500 Ft-os ingyenes élő fogadás promócióval csábítjuk játékra a futball fogadás elkötelezettjeit. Eközben azokról sem feledkezünk meg, akiket a négy keréken száguldó autócsodák versenye hoz lázba, a vasárnap 15 órakor elrajtoló Formula-1 Katari Nagydíjra 1500 Ft értékű ingyenes fogadást ajánlunk fel vállalkozó kedvű játékosainknak.