Online sportfogadás: Torinóban a BL-címvédő, hazai közönség előtt a Fradi

szeptember 29, 2021

A Bajnokok Ligája második fordulójának keddi játéknapját követően, szerdán is kapunk egy igazi szuperrangadót, méghozzá a Juventus-Chelsea mérkőzést. A futball fogadás kedvelői már elégedetten dörzsölhetik a tenyerüket – bizony, ezen mérkőzés végkimenetele könnyedén fogadás tárgyává válhat. Azonban nem csak a rangadókra érdemes tippelni: elég csak megnézni, hogyan borította a papírformát a Sheriff Tiraspol a Real Madrid vagy a Young Boys a Manchester United ellen.

A „vörös ördögökre” most keményebb ellenfél vár a Villarreal személyében, ezen a mérkőzésen kívül, pedig a Benfica-Barcelona, a Salzburg-Lille és a Wolfsburg-Sevilla találkozók is komoly izgalmakkal, valamint kiegyenlített játékkal kecsegtetnek, a legjobb oddsok mellett. Fogadj hármas, négyes vagy ötös kötésben Bajnokok Ligája mérkőzésekre, és 10, 20 vagy 30 százalékos nyereménynövelő lesz a tiéd!

A Fradi remekül kezdett a második számú európai kupában, miután a legnehezebb ellenfelét alaposan meglepte: a magyar bajnok vezetést szerzett a Bayer Leverkusen otthonában, ám végül bekövetkezett, amire az oddsok és az előzetes elvárások alapján számítani lehetett, a német csapat megfordította a mérkőzést. Most viszont hazai pályán szerepelnek majd a „zöld sasok”, a magyar futball és a sportfogadás szerelmesei pedig különösen örülnének neki, ha az esélytelenebb csapat otthon tartaná a három pontot – elvégre egy efféle bravúr óriási nyereménnyel kecsegtet. Persze, ehhez a remek formában lévő Real Betisnek is lesz egy-két szava…

A hazai érdekeltségen kívül, érdemes még pár mérkőzést kiemelni ebből a fordulóból. Íme, a felhozatal, a teljesség igénye nélkül: Marseille-Galatasaray, Napoli-Szpartak Moszkva, Real Sociedad-Monaco, Fenerbahce-Olympiakosz. Alighanem, már mondani sem kell, hogy minden összecsapás kapcsán a legjobb oddsok közül szemezgethetsz.