Online sportfogadás: Usain Bolt nélkül érkezik a sportok királynője

július 30, 2021

Mikor merülj el az atlétika fogadás rejtelmeiben, ha nem most? A sportok királynője ugyanis a mai napon megérkezett Tokióba, ám a király otthon maradt… Usain Bolt, minden idők egyik legnagyobb formátumú atlétája, nem mellesleg pedig a világ leggyorsabb embere sajnos nem húz szöges cipőt Japánban, de hiányában is találunk majd pár világsztárt a stadionban.

Eliud Kipchoge, Armand Duplantis, Trayvon Bromell vagy éppen Mo Farah egyértelműen olyan versenyző, akikre érdemes odafigyelni – és nem csak egy fogadás erejéig. Az oddsok és az eredményeik alapján egyértelműen versenyszámaik legesélyesebb atlétáiról beszélünk, akik berobbanhatnak a japán fővárosban vagy folytathatják a korábban (Rio de Janeiroban) megkezdett Nyerő Szériájukat!

Ami a magyar sportolókat illeti, több honfitársunk is ott lesz majd a rekortánon, de az igazán nagy eredményeket továbbra is a vízben és a vízen szállíthatják sportolóink: a férfi és a női vízilabda-válogatott mérkőzései mellett, Milák Kristóf éremesélyesként ugrik a medencébe 100 méter pillangón, míg Berecz Zsomborra 35 fokos hőség, 90 százalékos páratartalom, valamint napi két futam vár a Sagami-öbölben.

Kövesd az olimpiai játékokat az Unibettel, ahol a legjobb oddsok, élő fogadás funkció, valamint megannyi sportfogadás bónusz és promóció vár!