Online sportfogadás: Válogatott tornák, NFL és baseball

október 4, 2021

Október első teljes hetére fordulva izgalmas sportidőszaknak nézünk elébe, amely a férfi labdarúgás szempontjából a nemzeti csapatok összecsapásairól szól majd. Hétfőn, csütörtökön és vasárnap a dél-ázsiai labdarúgó-bajnokság, azaz az SAFF-bajnokság a legjobb oddsok mellett várja az egzotikus futball fogadás rajongóit, összesen hat meccsen mérik össze erejüket Banglades, Srí Lanka, India, Nepál, és a házigazda Maldív-szigetek legjobbjai. A torna nagy esélyesének, mint mindig, India válogatottját tartják, amely a legutóbbi tíz viadalból hatot megnyert, további három alkalommal pedig csupán a döntőben szenvedett szoros és váratlan vereségeket, ebből kétszer éppen a jelenlegi házigazdával szemben…

Az online sportfogadás ügyében többet törheti a fejét, aki az NFL kedd hajnali meccse, a Los Angeles Chargers–Las Vegas Raiders találkozó alakulását igyekszik megjósolni! A Raiders nagyszerű szezonrajtot vett, mindhárom eddigi mérkőzését megnyerte, ráadásul a csapat időközben emberségből is jelesre vizsgázott: az együttes védője, Carl Nassib nyíltan felvállalta melegségét, ezzel az első aktív korában előbújt NFL-játékossá vált az amerikai futball történetében. A Chargersnél is büszkék lehetnek eddigi teljesítményükre a vezetőedzőként első idényét futó Brandon Staley irányításával, két győzelem mellett a Dallas Cowboys elleni vereség sem tűnik igazán tragikusnak.

Kedd éjjel, vagyis inkább szerda hajnalban a baseball fogadás szerelmeseié a pálya, a Boston Red Sox–New York Yankees rangadónál kevés izgalmasabb meccset lehetne elképzelni az utószezonra, természetesen az oddsok is ennek megfelelően alakulnak! A Jenkik formája az elmúlt hetekben talán valamivel bíztatóbb a Vörös Zoknisokénál, egy ilyen meccsen azonban szinte bármi, és annak ellenkezője is könnyen megtörténhet.