Online sportfogadás: Városi derbik hétvégéje Angliában

szeptember 30, 2022

Szombaton Londonra figyel majd a szigetország színe-java: kora délután az Arsenal-Tottenham derbi lesz a fő attrakció, vagyis az éllovas fogadja a harmadikat. Az „ágyúsok” eddig féltucat mérkőzésen győzedelmeskedtek, illetve egy vereség is becsúszott a Manchester United ellen. A „sarkantyúsok” eddig még veretlenek, ráadásul ők a liga második leggólerősebb csapata: nem csoda, hogy a legjobb oddsok találatokban gazdag mérkőzésre engednek következtetni, a hazai csapat győzelmével.

A másik fővárosi rangadón már inkább a vendégcsapat győzelme várható: a hazai pályán játszó Crystal Palace igencsak rossz formában kezdte az idényt, míg a tulajdonos- és edzőváltáson átesett Chelsea hektikusan teljesít. Talán még jót is tett az „oroszlánoknak” a válogatott szünet, Graham Potter csapata megkezdheti a kapaszkodást a tabellán.

Vasárnap északabbra költöznek a rangadók: eldől, hogy Manchester vörös vagy kék? Egy városi derbi esetén sohasem mehetünk biztosra futballfogadás során, megesik, hogy az esélytelenebb csapat felszívja magát a nagy erőpróbára. Nos, a „vörös ördögöknek” most mindenképpen meg kell ezt tenniük, hiszen az oddsok alapján szinte semmi esély a sikerükre… A City idén is remek formában van, futószalagon gyártják a gólokat az égszínkékek, nem mellesleg pedig a bajnoki cím elsőszámú várományosairól beszélhetünk esetükben. Igaz, az utóbbi évek rangadóin többször is megtréfálta őket a vörösmezes városi ellenlábas…

Persze, Európa más bajnokságaiban, így Németországban (Bayern München-Leverkusen) és Olaszországban (Inter-AS Roma) sem telhet el nagy mérkőzések nélkül október első hétvégéje. Fogadj kötésben a legizgalmasabb meccsekre, zsebelj be akár 30%-os nyereménynövelőt, illetve szállj be a Tesla Model Y-Performance csodajárgányért zajló versenybe!