Online sportfogadás: Végéhez közeledik az Australian Open

január 26, 2022

Hamarosan kiderül, kik emelhetik majd magasba az idei első Grand Slam-trófeákat Ausztráliában. A nőknél hihetetlenül szorossá vált a mezőny azzal, hogy korábbi klasszisok vonultak vissza, vagy játszanak már jóval kevesebbet. Az új generáció egyik kiemelkedő tagja az ausztrál Ashleigh Barty, aki most hazai pályán tör a csúcsra, ellenfele az elődöntőben a torna egyik meglepetésembere, Madison Keys lesz. A másik női elődöntőt az amerikai Daniel Collins vívja Iga Swiatekkel. A férfiaknál Rafael Nadalnak csak két meccset kellene nyernie a rekordnak számító 21. GS-címéért, az elődöntőben az olasz Berrettini lesz az ellenfele. A tenisz fogadás rajongói számára pedig remek sportfogadás bónusz ajánlatunk van: Egy 3500 Ft értékben kötött élő fogadás vagy egy előzetes sportfogadás esetén 1500 Ft értékű ingyenes fogadás üti a markod.

Szerda este zárul a férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntője. A budapesti csoportban is vannak még nyitott kérdések, egyelőre nem lehet tudni, hogy melyik két csapat jut majd a legjobb négy közé. Izlandnak mindenképp nyernie kell Montenegró ellen, de a dán-francia derbi végkimenetele is fontos a továbbjutás szempontjából. A holland-horvát meccs már nem a négy közé jutásról szól, így a két csapat felszabadultan játszhat látványos találkozót. 

A legjobb oddsok levadászása mellett oszd meg barátaiddal az online sportfogadás élményét és vágj zsebre bónuszpénzt összesen akár 75 000 Ft értékben! A meghívott barátaidnál nagyvonalú sportfogadás bónusz landol és így nem csak te, hanem ők is jól járnak.