Online sportfogadás: Végjátékok a világbajnokságokon

július 1, 2022

A kézilabda fogadás ezen a hétvégén ismét komoly tényező lehet, hiszen jön a női junior világbajnokság végjátéka. Mióta 2018-ban megnyerte ezt a tornát a magyar együttes, a szurkolók még inkább figyelnek ezekre az utánpótlásversenyekre, és szerencsére a mieink most is ott vannak a legfontosabb hétvégén. A péntek esti elődöntőben Farkas Johannáék ellenfele Svédország lesz, így a magyar együttes már a második skandináv csapattal fog megküzdeni. 

A női vízilabda-válogatott pedig szombat este történelmi tettet hajthat végre, hazai pályán szerezhetik meg a világbajnoki címet Bíró Attiláék. Legutóbb 2016-ban nyertek a mieink világversenyt, az utolsó vb-sikerig pedig egészen 2005-ig kell visszamennünk. Az ellenfél azonban az igen komoly játékerőt képviselő Egyesült Államok lesz, így nem lesz egyszerű dolga a mieinknek. 

Wimbledonban és a tenisz fogadás bajnokságban sincs megállás. A szombati nap egyik legjobb meccse lehet a Kyrgios-Tsitsipas derbi, Rafael Nadal gépezete pedig egyelőre akadozik a londoni füvön, most Lorenzo Sonego próbálja majd megnehezíteni a Matador dolgát. A lányoknál Coco Gauff és Amanda Anisimova amerikai rangadója lesz az egyik legizgalmasabb, de Petra Kvitova és Paula Badosa derbije is fontosnak ígérkezik - mi pedig szokás szerint a legjobb oddsokat kínáljuk. 

Ne feledd azt sem, hogy az Unibet 25. születésnapja alkalmából december végéig minden hónapban kisorsolunk 8 millió forintot, a 25 szerencsés játékos fejenként 320 000 Ft extra készpénznyereményben részesül!