Online sportfogadás: Végre kezdődik a vb!

november 19, 2022

Minden futballszurkoló tudja, hogy négyévente eljön az az időszak, amikor minden a fociról szól. A meccsek időpontjához igazítjuk a napirendünket, szervezzük a közös meccsnézéseket. Igaz, most ez kicsit másképp fog kinézni, hiszen a mostani lesz a sporttörténelem első téli vb-je, azonban az izgalmas meccsek biztosan meghozzák majd a foci fogadás rajongóinak kedvét.

Vasárnap a házigazda Katar Ecuador ellen kezdi meg a szereplését, a tét pedig ezúttal igen komoly lesz, hiszen ebben a négyesben még Szenegál és Hollandia van, így a nyitómeccs két csapatának mindenképpen szüksége van a három pontra. 
Nem vagy tisztában az erőviszonyokkal? Ne csüggedj! Egy olyan játékkal készültünk, ahol csak a szerencsére lesz szükséged. Hozz létre egy borzasztó szelvényt, ha lehet, egyik meccs eredményét se találd el, és nyerj akár 40 millió forintot!

Végjátékhoz érkezett a másik jelenleg zajló világverseny, a női kézilabda Eb-n már az elődöntők következnek, Montenegró Dániával, Norvégia pedig Franciaországgal csap össze péntek este, az online fogadás szempontjából pedig egyik találkozó sem igényel különösebb magyarázatot. Az első mérkőzésen egy fizikális és egy kifejezetten gyors csapat csap össze, míg a második elődöntőben a női kézilabda jelenlegi két legjobb együttese kerül szembe egymással. 

Bár a magyar válogatott már nincs versenyben, ti még mindig nyerhettek, hiszen továbbra is tart az Unibet születésnapja. December végéig minden hónapban kisorsolunk 8 millió forintot, a 25 szerencsés játékos fejenként 320 000 Ft extra készpénznyereményben részesül!