Online sportfogadás: Van miért revansot venni!

október 12, 2022

Már a Bajnokok Ligája negyedik fordulójának keddi játéknapján is jó pár meglepetés akadt, elég csak a Juventus óriási blamájára vagy a Real Madrid pontvesztésére gondolni. Szerdán folytatódhat az őrület, hiszen a tét óriási: a szezon egyik meglepetéscsapata, a Club Brugge például kivívhatja a tovabbjutást, ráadásul az Atlético Madrid ellen. Diego Simeone csapata a kiesés szélére kerülhet, ha hazai pályán is alulmarad, akárcsak Belgiumban. A Napoli-Ajax összecsapás kiélezett meccsnek tűnhet, ugyanakkor az amszterdami eseményekből kiindulva, nem biztos, hogy sok jóra számíthatnak a hollandok Nápolyban: a déliek óriási vérengzést rendeztek az odavágón.

A Barcelona nyaka körül ismét szorul a hurok: nem is kérdés, hogy a futball fogadás kedvelőinek csúcsmeccse lesz a Barcelona-Inter rangadó, hiszen a katalánok győzelmi kényszerben lépnek pályára. Milánóban a Nerazzurri szerezte meg a három pontot és ha a Camp Nouban is legalább egy pontot bezsebelnek az olaszok, akkor a gránátvörös-kékeknek a Bayern München ellen kell diadalmaskodniuk, ha nem akarnak az Európa Ligában vitézkedni tavasszal. Az oddsok alapján a Barca az esélyes, akárcsak az első mérkőzésen... Fogadj kötésben a legjobb BL-találkozókra és zsebelj be akár 30%-os nyereménynövelőt!

A Bajnokok Ligája izgalmai után, következhet az EL-dömping és a Ferencváros soron következő mérkőzése: a magyar bajnok ezúttal a Crvena Zvezda gárdáját látja a vendégül. Az FTC jelenleg vezeti a kvartettet, míg a szerbek az utolsók, ám a helyezés csalóka, az Unibet kínálatában elérhető legjobb oddsok szerint rendkívül kiélezett összecsapásra van kilátás. Belgrádban nem férhetett kétség a győztes kilétéhez, reméljük, hogy a Groupama Arénában is hazai siker születik. Használd ki a kockázatmentes élő fogadás adta lehetőségeket és tippelj a zöld-fehérek mérkőzésére: vesztes fogadás esetén bónuszpénz formájában visszatérítjük a tétedet! Sőt, szállj be a Tesla Model Y-Performance csodajárgányért zajló versenybe is!