Online sportfogadás: Vasárnap eldől, ki lesz az NFL bajnoka

február 5, 2021

Hétvégén pont kerül a 2020/21-es NFL szezon végére, hiszen jön a finálé! A címvédő Kansas City Chiefs megmérkőzik a Tom Brady által erősített Tampa Bay Buccaneers-szel, akik remek szezonon vannak túl. Ha Brady-ék győznek, gyakorlatilag kétség sem férhet majd hozzá, hogy ő a GOAT, minden idők legjobb irányítója, és nem csak a Patriots-nál volt ott a szeren. Viszont ehhez a sérüléséből felépülő, és a Bills ellen remekül teljesítő Mahomesnek, illetve Andy Reidnek is lesz egy-két szava. Az oddsok a Chiefs mellett szólnak, ám egy ilyen meccsen bármi előfordulhat.

Az Unibet ingyenes tippjátékkal készült erre a fontos eseményre. Ha helyesen válaszolunk a kérdésekre, akkor 1,6 millió forintot nyerhetünk. Az első tippsor után egy másodikat is megadhatunk: ha legalább 1500 forint értékben köttetik fogadás a vasárnapi találkozóra, még egy lehetőséget kapunk a tippelésre, így még nagyobb esélyünk van a helyes válaszok eltalálására.

Az NFL-döntővel kapcsolatban érdemes még szóba hozni a heti sorsolást is, ahol 10 szerencsés játékosnak 160 ezer forint ütheti a markát. Egy legalább 1500 forint értékű, amerikai sportra kötött sportfogadás mellé egy sorsjegy is jár, amivel részt vehetünk a sorsoláson. Minél többször fogadunk, annál nagyobb lesz az esélyünk!

Az NFL-finálé mellett persze a legjobb oddsok várnak minket más sporteseményekkel kapcsolatban is, ha ezen a hétvégén az online sportfogadás mellett tesszük le a voksunk.