Online sportfogadás: Vb-elődöntő és egy óriási rangadó

december 14, 2022

Argentína imponáló magabiztossággal jutott be a fináléba, szerdán pedig az is eldől majd, hogy ki lesz Lionel Messiék ellenfele a döntőben. Sok szempontból izgalmas, pikáns találkozó vár ránk, ahol a vb meglepetéscsapata, Marokkó próbál majd ellenállni a francia rohamoknak, míg a címvédő történelmet is írhatna azzal, ha megint a döntőbe jutna. Az általunk kínált legjobb oddsok szerint az esélyek egyértelműek, de az afrikai csapat sokszor borította már a papírformát az idei vb-n. 

A meccsek önmagukban is elég izgalmasak, de mi mindent megteszünk azért, hogy az online fogadás is érdekessé tegye a vb-t. Az Unibet szurkolói zónájában most az összes ajánlatunkat megtalálod és a Fogadásépítővel akár mindegyik hátralévő meccset egy szelvényen játszhatod meg.

A kézilabda fogadás szakértői sem fognak unatkozni szerda este, hiszen a Ferencváros a Győrt fogadja, azaz jön a szezon első örökrangadója. Ráadásul külön pikantériát ad a mérkőzésnek, hogy mindkét csapat egy vereségből érkezik, így még nagyobb tétje a meccsnek. Amin ráadásul a furcsa lebonyolításnak köszönhetően a bajnoki cím is múlhat…

A férfi csapatok sem pihennek majd, mindkét magyar együttes számára idegenbeli túra következik, a szegediek ellenfele a norvég Elverum lesz, míg a Veszprém Bukarestbe látogat - ezek alapján ki lehet jelenteni, hogy míg a Kékeknek igen könnyű dolga lehet szerda este, a bakonyi gárdára nagyon nehéz túra vár, főként amiatt, mert Omar Jahja sérülése jotbbátlövőben óriási problémát okozhat.