Online sportfogadás: Visszatér a labdarúgó Bajnokok Ligája!

február 14, 2022

Futball fogadás rajongók, figyelem! Európa és a világ legerősebb kupasorozata, a Bajnokok Ligája felébredt két hónapig tartó téli álmából – ezen a héten pedig már kezdődnek is a nyolcaddöntők, méghozzá nem akármilyen csapatok részvételével. A legjobbak legjobbjai mérik össze az erejüket, klasszis játékosok, ikonikus párosítások, a futball valódi ünnepe!

A legjobb 16 mérkőzéseinek sorát három bivalyerős sztárgárda és egy meglepetéscsapat nyitja meg: ez utóbbi a Sporting CP, amelyhez nem volt éppen kegyes a sorsolás, hiszen – az oddsok alapján – teljesen esélytelennek számítanak az ismét csak BL-győzelemre hajtó, ám az utolsó banánhéjon rendre elcsúszó Manchester Cityvel szemben. Pep Guardiola csapatának a Premier League-ben nagyon fut a szekér, ám az európai kupaporond és az oda-visszavágós párharc más kávéház, amelyhez nehezen alkalmazkodik a katalán tréner. 

Az első tavaszi Bajnokok Ligája-játéknap másik találkozója igazi csúcsrangadó: Párizsba látogat a Real Madrid, vagyis Leo Messi az egyik kedvenc ellenfelével szemben villoghat. Egyik sztárcsapat sincs igazán kiemelkedő formában, így mindkettőjük számára ez lesz az első igazi erőfelmérő, hogy meddig is juthatnak a BL-ben. Nem kérdés, hogy a spanyol és a francia fővárosban is elvárás a nagyfülű trófea megszerzése, a legjobb oddsok között szemezgetve pedig úgy tűnik, erre a Paris SG-nek valamivel nagyobb esélye van. Ugyanakkor a Királyi Gárda egységes keretét és Carlo Ancelotti rutinját sohasem szabad lebecsülni…

Ne csak a képernyő előtt ülve izgulj a legnagyobb BL-mérkőzések alatt: vegyél részt Bajnokok Ligája tippjátékunkban, válaszolj helyesen mind a hat kérdésre és zsebelj be 8 millió Ft extra nyereményt!