Online sportfogadás: Visszatér az F1

augusztus 26, 2022

A száguldó cirkuszban mindig július a pihenés hónapja, ám az iskolakezdés előtt itt az ideje, hogy a pilóták is visszaüljenek az autókba. A következő versenyhelyszín pedig Belgium lesz, és elsőre bármilyen furcsának is tűnik, könnyen lehet, hogy ez lesz a legendás versenyhelyszín utolsó fellépése. Hiába, a Forma-1 is átalakul…egyelőre azonban az autósport fogadás szakértői Spa-ra figyelnek, ahol természetesen a szinte hazai pályán versenyző Max Verstappen lesz a fő esélyes, de Charles Leclerc-nek is ideje kapaszkodni, ha bajnoki címet szeretne szerezni. 

Kapcsolj magasabb sebességre az Unibettel: sportfogadás, kaszinó, élő kaszinó, póker és bingó: most minden játszik! Tedd próbára a tudásodat mind az öt területen, gyűjts minél több sorsjegyet és nyerj készpénzt, HexaPro-jegyeket, valamint ingyen pörgetéseket a heti nyereménysorsolásokon. Végül pedig szerezd meg a Tesla Model Y-Performance autót, és éld át a száguldás élvezetét. 

Folytatódnak a topbajnokságok is. A labdarúgó fogadás iránt érdeklődők számára egyre fontosabb kérdés, hogy vajon bajnokesélyes lehet az Arsenal? Egyelőre remekül rajtolt Arteta csapata, de három forduló után sokszor csalóka a tabella. Az viszont biztos, hogy a hétvégén a Fulhammel küzdhetnek Gabriel Jesusék, az oddsok alapján pedig nem lesz igazán nehéz dolguk. Az olasz bajnokságban pedig rangadót is rendeznek a hétvégén, nem kérdés, hogy ez lesz az élő fogadás hétvégi csúcseseménye, a Juventus és AS Roma csap össze egy mindkét csapatnak fontos találkozón. Vajon Mourinho vagy Allegri elképzelései érvényesülnek majd?

Meccset nézni is szórakoztatóbb társaságban: Hívd meg barátaidat és szerezz bónuszpénzt összesen 75 000 HUF értékben! A meghívott barátaid pedig egy nagyvonalú üdvözlő bónuszt kapnak, tehát mindannyiótok busás jutalomban részesül