Online sportfogadás: Zárul a második-, kezdődik a harmadik forduló

november 28, 2022

Sok kritika érheti a mostani vb-t a játék minősége tekintetében, azt azonban nem lehet állítani, hogy ne lennének meglepetések. Épp ezért a csoportkör vége felé haladva is nehéz megtippelni, hogy mely csapatok folytathatják majd a legjobb 16 között.

Hétfőn még a második forduló utolsó mérkőzései következnek, és szerencsére a zárónapra is maradtak rangadók. A remekül rajtoló brazil válogatott Svájc ellen folytathatja a szereplést - igaz, Neymar nélkül -, Portugália és Uruguay pedig  H csoportban játszik az online fogadás szempontjából is izgalmas rangadót, a dél-amerikai csapat számára ráadásul élet-halál kérdés ez a mérkőzés, hiszen Suárezéknek jelenleg csak egy pontjuk van. 

Ha még izgalmasabbá akarod tenni a mérkőzéseket, látogass el az Unibet szurkolói zónájába, itt ugyanis az összes vb-ajánlatunkat megtalálod!

Kedden elindul a csoportkör utolsó fordulója, mi pedig természetesen továbbra is szállítjuk a legjobb oddsokat. Ezen a napon érdemes lesz figyelni a Szenegál-Ecuador meccsre, ami gyakorlatilag ki-ki mérkőzés a továbbjutás szempontjából. A B csoportban pedig mindkét találkozó borzalhatja az online fogadás kedvelőinek kedélyeit, hiszen még egyik csapat továbbjutása sem biztos. A foci fogadás egyik legjobb tétele az Irán-Egyesült Államok találkozó, ahol előbbi csapatnak egy döntetlen is elég lehet, Gregg Berhalteréknek viszont győzelemre lenne szüksége. Az Anglia-Wales derbi pedig a földrajzi, történelmi okok miatt is pikáns lesz, Gareth Bale csapatának pedig szintén csak a három pont jelenthetne reményt. 

Az új Fogadásépítő segítségével most halmozhatod a meccseket és a fogadási tételeket, akár a labdarúgással kapcsolatos összes tudásodat egy szelvényen érvényesítheted!