Online sportfogadás: Zárul a Play-in, indul a Playoff

április 14, 2023

A hetedik helyek már elkeltek: az Atlanta Hawks a Boston Celtics, a Los Angeles Lakers pedig a Memphis Grizzlies ellen készülhet az NBA rájátszásának első körében. A konferenciák nyolcadik pozíciói viszont még kiadók, azaz két gárda becsusszanhat a Playoffba. A Miami Heat-Chicago Bulls és a Minnesota Timberwolves-Oklahoma City Thunder összecsapás győztesei a Milwaukee Bucks, illetve a Denver Nuggets, azaz a keleti és a nyugati bajnokkal szemben próbálják majd meg a lehetetlent – legyőzni az első kiemeltet.

A legjobb oddsok alapján a Milwaukee Bucks és a Boston Celtics hengerelése várható a keleti parton, nyugaton pedig a Phoenix Suns a toronymagas esélyes. A Kevin Duranttel megerősített 2021-es döntősnek nem lesz könnyű dolga, a Los Angeles Clippers biztosan nem adja majd olcsón a bőrét, még úgy sem, hogy Paul George sérüléssel küzd. A Keleti főcsoport utolsó párharca a címvédő Golden State Warriors és a rájátszásba nagyon hosszú idő után visszatérő Sacramento Kings összecsapása – rendkívül kiélezett párosítás, a rutin és a sikeréhség találkozása.

Nehéz – akár hétmeccses – sorozat várhat a New York-i gárdákra: a Cleveland Cavaliers és a New York Knicks egymásnak feszülése is óriásit szól majd, de a Philadelphia 76ers-Brooklyn Nets még ennél is több izgalmat tartogathat. A 76ers vezérének, az alapszakasz MVP-esélyesének, Joel Embiidnek győzelemre kell vezetnie a régóta bajnoki címre ácsingózó Philly-t az idény közben teljesen újjászülető Nets ellen. Ugyanakkor az első meccsen a kameruni center, valamint James Harden játéka is erősen kérdéses, így a mérkőzésre vonatkozó oddsok kissé csalókák lehetnek…

Hívd meg a kosárlabda fogadás iránt érdeklődő barátaidat az Unibetre, nézzétek együtt a legizgalmasabb NBA összecsapásokat és vágjatok zsebre értékes nyereményeket!