Online sportfogadás: Zöldek csatája

október 2, 2019

Csütörtökön második csoportmeccsét játssza az Európa Ligában a Ferencváros, amely egy bravúros döntetlennel kezdett az Espanyol otthonában. Az ellenfél Ludogorec sem panaszkodhat, ugyanis a bolgárok 5-1-re verték a CSKA Moszkvát. Mindkét eredmény meglepetésnek számított, talán a Ludogorec sikere nagyobbat szólt.

A két csapatnak rövid időn belül ez a harmadik egymás elleni meccse, hiszen a Bajnokok Ligája selejtezőjében is játszottak már egymással – akkor a Fradi kettős győzelemmel abszolválta a párharcot. Gólokban egyik mérkőzésen sem volt hiány, nagyjából valami hasonlóra számíthatunk most is. Az online sportfogadás használatával pedig te magad is aktív részese lehetsz az FTC európai kupaszereplésének.

Erre a mérkőzésre több mint 240 különböző odds áll rendelkezésre és természetesen az élő fogadás is elérhető lesz a találkozó alatt. A klasszikus sportfogadás mellett pedig extra nyeremény ütheti a markod, ha részt veszel az ingyenes tippjátéban.

Persze érdemes szétnézni a többi Európa Liga meccs között is, hiszen a legjobb oddsok széles kínálatával várunk mindenkit!